Wil je ook gezien worden op de fiets?

Onze speciaal ontwikkelde reflectiestrips die geplakt kunnen worden op het fietsframe verbeteren de zijreflectie van de fiets sterk. Ook bieden we fietsverlichting aan die door de Fietsersbond geselecteerd is als beste koop, waarbij gekeken is naar de lichtopbrengst afgezet tegen de prijs. Met deze producten weet je zeker dat je goed zichtbaar bent in het donker!

Light ur bike fietsverlichting

Met de artikelen hieronder weet je zeker dat je echt zichtbaar bent in het donker. De getoonde fietslampen zijn door de Fietsersbond geselecteerd als beste koop, waarbij gekeken is naar de lichtopbrengst afgezet tegen de prijs. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat er goede verlichting op een nieuwe fiets zit. Dit komt omdat er geen wettelijke kwaliteitseisen gesteld worden aan de verlichting, terwijl dit voor de auto wel het geval is. Met onderstaande fietslampen weet je dat je goed licht hebt.

Wil je 100 % zichtbaar zijn, dan kies je het beste koop pakket met goede verlichting samen met de unieke reflectiestrips voor op het fietsframe.

Momenteel zijn de artikelen niet bestelbaar via de website. Bij interesse kunt je contact opnemen met info@icvl.nl.