• Home
  • Vrijwilliger worden bij ICVL?

Vrijwilliger worden bij ICVL?

Wil jij in je vrije tijd iets voor de verkeersveiligheid van Nederland betekenen? Meld je dan aan als vrijwilliger bij het Innovatiecentrum Verkeer en Logistiek. Wij zetten ons gedurende het jaar met verschillende projecten in om de verkeersveiligheid te bevorderen. Door bijvoorbeeld plakdagen op middelbare scholen te organiseren, waarbij de fietsen van de leerlingen worden voorzien van reflectiestrips.

Als vrijwilliger vragen we je een aantal keer per jaar mee te helpen op projecten, maar dit volledig vrijblijvend. Daarnaast is het als vrijwilliger bij het Innovatiecentrum Verkeer en Logistiek jouw verantwoordelijkheid om te ondersteunen bij verschillende projecten. Dit doe je bij de leukste projecten rondom verkeersveiligheid binnen de gemeente Oss, maar eventueel ook daarbuiten. Je bent niet gebonden aan vaste tijden, maar je kan jezelf per project aanmelden. Zo kan je het goed combineren met andere werkzaamheden!

Wij vragen een enthousiasme vrijwilliger die een aantal keer per jaar inzetbaar is bij de verschillende projecten. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in met name spraak en moet je minimaal 16 jaar zijn. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen aan het einde van de dag weer veilig thuis komt.

Wil je ook deelnemen als vrijwilliger en ons steunen in onze missie?

We komen graag met je in contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Of kom met ons in contact via telefoon of mail

Mailen kan naar info@icvl.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar tussen 09:00 – 17:00 via het volgende nummer:

0412 74 53 57