Elektrische fietstraining

1 dag
inclusief lunch

Een elektrische fiets is voor veel mensen een uitkomst. Helaas gebeuren er regelmatig ongevallen met de elektrische fiets, vooral onder ouderen. Tijdens onze training leert u vertrouwd, veilig en zelfverzekerd te fietsen. Onderwerpen:

  • Verkeerskennis opfrissen
  • Bewustwording eigen gedrag en van een ander
  • Tips keuze juiste e-bike
  • Diverse praktijkoefeningen voor fietscontrole en beheersing
  • De dag wordt afgesloten met een fietstoertocht

Een elektrische fiets is voor veel mensen een uitkomst. Helaas gebeuren er regelmatig ongevallen met de elektrische fiets, vooral onder ouderen. Dit gebeurt vaak tijdens het op- en afstappen van de fiets en tijdens het onverwachts moeten remmen.

Tijdens onze training frissen we uw verkeerskennis op, krijgt u informatie over de techniek van de elektrische fiets en controleren we samen uw fiets. Maar bovenal leert u vertrouwd, veilig en zelfverzekerd te fietsen door verschillende balans- en remoefeningen, het parkeren van de fiets en op- en afstap oefeningen.

De training duurt 1 dag en is inclusief een uitgebreide lunch. Na de praktijkonderdelen maken we een mooie gezamenlijke fietstocht.
Het maximaal aantal deelnemers is 6.

Wegens de huidige ontwikkelingen zijn er nu geen trainingen gepland. U kunt wel informatie aanvragen.

Informatie aanvragen

Heeft u interesse in deze training? Laat hier vrijblijvend uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Vul uw gegevens in:

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Het is mogelijk je bestelling nog te annuleren, indien je bestelling nog niet is verzonden.

Is het mogelijk mijn bestelling te retourneren?

 

Klanten krijgen bij een koop via internet een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. De kosten voor het retour zijn voor de koper.

 

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Het is natuurlijk belangrijk dat je zo snel mogelijk veilig deel kan nemen aan het verkeer. Daarom hanteren wij een levertijd van 2-5 werkdagen. Zodra je bestelling is verstuurd ontvang je een track & trace link in je mailbox. Hou deze dus goed in de gaten om te weten of jouw pakketje al onderweg is.

Wanneer is het nieuwe centrum aan de Osseweg te bezoeken?

Op dit moment zijn we in samenwerking met de gemeente Oss de procedure om de bestemming van de nieuwe locatie aan de Osseweg en de Weg van de Toekomst te wijzigen aan het opstarten. Verwacht wordt dat over 2 jaar de nieuwbouw gereed zal zijn.

Welke activiteiten zijn er nu in het centrum?

Op dit moment zijn we in samenwerking met partners projecten en pilots gerelateerd aan de verkeersveiligheid aan het (door)ontwikkelen. De interactieve lesprogramma’s en simulatie opstellingen die daaruit voort komen zullen later in het nieuwe centrum voor iedereen te bezoeken zijn. Daarnaast verzorgen we al verschillende trainingen en workshops op locatie.

Voor wie is het centrum bedoeld?

De nieuwbouwlocatie van het Innovatiecentrum zal open staan voor iedereen, 7 dagen in de week.

Scholen kunnen de verschillende verkeersprojecten bezoeken, cursisten van alle leeftijden kunnen trainingen of workshops volgen, bedrijven kunnen met hun klanten hun innovaties in de “praktijk” laten zien, studenten kunnen werken aan hun onderzoek i.s.m. verschillende partners én een bezoek aan het centrum is ook leuk als familie uitje.

Waar staat ICVL voor?

ICVL is de afkorting voor het Innovatiecentrum Verkeer en Logistiek.