Workshop Veilig thuiskomen voor medewerkers

2.5 uren

Met deze workshop leggen we de risico’s in het verkeer onder de loep, maken we gedrag in het verkeer bespreekbaar en zetten we in op bewustwording en inzicht. Alles met het doel om te zorgen dat uw medewerkers aan het einde van de dag weer veilig thuiskomen bij hun gezin.

  • Risico’s in het verkeer leren kennen
  • Bewustwording eigen gedrag en van een ander
  • Keuze uit diverse verkeersthema’s

Als werkgever wilt u het beste voor uw personeel. U heeft al allerlei preventieve maatregelen genomen om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Maar heeft u al eens nagedacht over hun veiligheid onderweg naar het werk of van het werk naar huis? Met deze workshop leggen we de risico’s in het verkeer onder de loep, maken we gedrag in het verkeer bespreekbaar en zetten we in op bewustwording en inzicht. Alles met het doel om te zorgen dat uw medewerkers aan het einde van de dag weer veilig thuiskomen bij hun gezin.

Voor de inhoud van deze workshop is een cafetariamodel ontwikkeld, zo kunt u zelf als werkgever aangeven aan welke thema’s u graag wilt dat er aandacht wordt besteed. Enkele voorbeelden zijn zichtbaarheid op de fiets, beperken van ongevallen en schades, beladen voertuigen, afleiding in het verkeer en opfrissen verkeersregels.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in deze workshop? Laat vrijblijvend uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op.

Vul uw gegevens in:

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Het is mogelijk je bestelling nog te annuleren, indien je bestelling nog niet is verzonden.

Is het mogelijk mijn bestelling te retourneren?

 

Klanten krijgen bij een koop via internet een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. De kosten voor het retour zijn voor de koper.

 

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Het is natuurlijk belangrijk dat je zo snel mogelijk veilig deel kan nemen aan het verkeer. Daarom hanteren wij een levertijd van 2-5 werkdagen. Zodra je bestelling is verstuurd ontvang je een track & trace link in je mailbox. Hou deze dus goed in de gaten om te weten of jouw pakketje al onderweg is.

Wanneer is het nieuwe centrum aan de Osseweg te bezoeken?

Op dit moment zijn we in samenwerking met de gemeente Oss de procedure om de bestemming van de nieuwe locatie aan de Osseweg en de Weg van de Toekomst te wijzigen aan het opstarten. Verwacht wordt dat over 2 jaar de nieuwbouw gereed zal zijn.

Welke activiteiten zijn er nu in het centrum?

Op dit moment zijn we in samenwerking met partners projecten en pilots gerelateerd aan de verkeersveiligheid aan het (door)ontwikkelen. De interactieve lesprogramma’s en simulatie opstellingen die daaruit voort komen zullen later in het nieuwe centrum voor iedereen te bezoeken zijn. Daarnaast verzorgen we al verschillende trainingen en workshops op locatie.

Voor wie is het centrum bedoeld?

De nieuwbouwlocatie van het Innovatiecentrum zal open staan voor iedereen, 7 dagen in de week.

Scholen kunnen de verschillende verkeersprojecten bezoeken, cursisten van alle leeftijden kunnen trainingen of workshops volgen, bedrijven kunnen met hun klanten hun innovaties in de “praktijk” laten zien, studenten kunnen werken aan hun onderzoek i.s.m. verschillende partners én een bezoek aan het centrum is ook leuk als familie uitje.

Waar staat ICVL voor?

ICVL is de afkorting voor het Innovatiecentrum Verkeer en Logistiek.