Webshop 100% zichtbaar op de fiets

Onze speciaal ontwikkelde reflectiestrips die geplakt kunnen worden op het fietsframe verbeteren de zijreflectie van de fiets sterk. Ook bieden we fietsverlichting aan die door de Fietsersbond geselecteerd is als beste koop, waarbij gekeken is naar de lichtopbrengst afgezet tegen de prijs. Met deze producten weet je zeker dat je goed zichtbaar bent in het donker!

Om te zorgen dat je in het donker nog beter zichtbaar bent op de fiets, hebben we speciale reflectiestrips ontwikkeld. Door deze strips op 2 zijdes van je fietsframe te plakken wordt de zijreflectie van je fiets op een eenvoudige manier sterk verbeterd.

De reflectiestrips zijn te bestellen in verschillende kleuren. Als je de kleur kiest die bij je fietsframe past, zie je de strips overdag bijna niet zitten. Zodra er een bundel licht van een autokoplamp op de strips valt in het donker, lichten deze direct op. Voordeel is dat je de reflectiestrips niet “aan” hoeft te zetten zoals een lamp. Deze doen het altijd!

Wil je een unieke fiets? Dan kun je juist kiezen voor een afwijkende kleur of een leuk patroon op de reflectiestrip. Selecteer bij de bestelling jouw voorkeur.